Home / Stiri Linked to Green

publicata in Stiri Linked to Green la data de 16.02.2010

Linked To Green la The Money Channel

Linked To Green la The Money Channel

Linked to Green a devenit din ce in ce mai popular. Parteneriatul cu The Money Channel s-a concretizat si in participarea nostra impreuna cu partenerii Ecorom Ambalaje si Remat Holding in cadrul emisiunii Ora Verde de vineri, 12 februarie.

Cele 21 de locatii HoReCa participante in proiect, in acest stadiu, demonstreaza interesul acestui sector fata de importanta colectarii selective de ambalaje, respectiv plastic, sticla si metal. La initiativa Remat, locatiile HoReCa pot colecta si hartia, iar aceasta va fi preluata, ca si celelalte materiale, in mod gratuit de catre partenerul-colector.

Linked to Green isi propune dincolo de colectarea selectiva de ambalaje, sa creeze la nivel social o campanie de constientizare si educare a consumatorilor prin care sa atraga atentia asupra conceptului “verde” in general. Clientii locatiilor HoReCa participante au posibilitatea de informare asupra proiectului prin materialele promotionale plasate pe mese si la bar, si chiar au sansa de a intra in posesia unor premii „eco” din partea echipei Linked to Green.

In lunile care urmeaza, partea de monitorizare a locatiilor HoReCa ramane o prioritate pentru echipa Linked to Green. Vor fi urmarite procedurile de colectare, rapoartele cantitatilor de ambalaje colectate, pentru ca, in final, locatiile HoReCa sa primeasca insemnul Linked to Green, ca simbol al respectarii obiectivelor proiectului.

Importanta proiectului, prin implementarea lui in cele 21 de locatii HoReCa a deschis, de asemenea, orizonturile unei extinderi a proiectului dupa cele 3 luni de colectare efectiva. Sprijinul acordat atat din partea Ecorom Ambalaje, cat si din partea Remat Holding reprezinta prima premisa spre dezvoltarea proiectului–pilot Linked to Green intr-unul la nivel de Bucuresti si apoi la nivel de tara.

Linked to Green dovedeste prin actiunile sale concrete, dar si prin vizibilitatea media pe care o capata, ca este un proiect fezabil, necesar societatii romanesti, care isi regaseste importanta prin fiecare persoana careia i se face auzit conceptul.

 

Cele mai importante stiri din Stiri Linked to Green