Home / Stiri Verzi

publicata in Stiri Verzi la data de 09.02.2010

Business Responsibility, la The Money Channel

Business Responsibility, la The Money Channel

Business Responsibility, la The Money Channel

 

Deşi responsabilitatea socială este un concept des folosit în ultima vreme, din păcate, termenul nu este înţeles în totalitate, iar metodele de măsurare ale performanţei “societale” sunt încă puse sub semnul întrebării.

 

Emisiunea Business Responsability vine în întâmpinarea acestor întrebări, oferind săptămânal informaţii despre implicarea socială a mediului de afaceri din România.

 

Programul se adresează profeşioniştilor din domeniul CSR, segmentului de top& middle management – persoane ce doresc să integreze problemele de mediu şi de natură socială în operaţiunile companiilor pe care le conduc, dar şi reprezentanţilor sectorului non-guvernamental.

 

CSR - Up to date. Primele 15 minute ale emisiunii sunt dedicate ştirilor din domeniu: ce companii s-au implicat în viaţa socială a comunităţii, ce campanii s-au iniţiat, care au fost sumele investite, beneficiarii şi nu în ultimul rând, reacţiile acestora?

 

Business Responsibility Vision. Invitatul săptămânii, reprezentant al unei companii sau al unei fundaţii/ONG, prezintă campaniile pe care organizaţia le-a desfăşurat, bugetele alocate, beneficiarii, reuşitele obţinute, probleme întampinate, dar şi planurile pentru viitor.

 

Business Responsibility Report - 5 minute cu informaţii practice.

Cum se face corect o campanie de CSR? Cum se întocmeşte un raport de CSR? Cine, cum şi când raporteaza în CSR? Care sunt normele internaţionale în domeniu, dacă şi cum se aplică ele în Romania?

 

Business Responsibility Debate. Realizatorul emisiunii dezbate cu invitatul permanent, Bogdan Diaconu, consultant CSR, problema normelor de CSR internaţionale, aplicabilitatea lor în România, corectitudinea aplicabilităţii lor şi corectitudinea realizării unei campanii de CSR.

 

De asemenea in cadrul formatului sau, emisiunea va prezenta informatii despre proiectului Linked to Green prin care puteti urmari statusul proiectului.

Realizator: Elisabeta Roman

Sâmbăta,  de la 13.45

Duminică, de la 13.30